Sådan bestiller du tryksager i ReklameTryks webshop

Tryksager hos Reklametryk

​Vi sælger desværre ikke til private, men hvis du har et CVR nr. kan du bestille en lang række tryksager direkte i Reklametryks webshop – 24 timer i døgnet – 365 dage om året.

Vær opmærksom på, at priserne i webshoppen er ex. moms og givet ud fra, at vi modtager trykklare pdf-filer. Klik her og se vore PDF VEJLEDNING TIL TRYKFILER.

Sådan gør du:​

 • Klik her og kom direkte ind i ReklameTryks webshop
 • Vælg den ønskede tryksag i menuen til venstre
 • Vælg specifikationer for den pågældende tryksag
 • Klik på “Beregn pris”

Varianter

​Hvis du har flere varianter af den samme tryksag, og dermed leverer flere trykfiler, skal du angive antallet af varianter under specifikationen af samme navn.

​Farver

Vælg antal farver på for- og/eller bagside. Der kan være forskel i pris. Derfor er det vigtigt, at dét, du vælger her, også stemmer overens med de trykfiler, du leverer. Farverne angives i CMYK.

​Info-ikoner

​Ud for de forskellige specifikationer, er der grønne info-ikoner. Når du fører musen hen over disse, får du en vejledning i, hvad du skal gøre.

Tilvalg

Når dine valg af specifikationer er, som de skal være, og du har beregnet prisen, får du i nogle tilfælde nogle tilvalgsmuligheder. Det er f.eks. tilfældet, hvis du bestiller skilte eller print i store formater eller specialformater. Her kan du tilvælge, om dine skilte skal konturskæres eller plakater pakkes i paprør mm.

Er du i tvivl om noget, så før musen hen over teksten eller det grønne spørgsmålstegn, så får du en forklaring.

Konturskæring

Vælger du et produkt, som skal konturskæres, skal du huske at skæreformen ALTID skal være integreret i jobbet, når du uploader dine trykfiler. Klik her og se vores vejledning til konturskæring.

Når dine specifikationer er, som de skal være, klikker du på “Bestil” knappen, som tager dig videre i bestillingsprocessen.​

Individuelle tilbud

Der er så utroligt mange muligheder for at bestille individuelt tilpassede tryksager, og vi kan umuligt have det hele med her i webshoppen, så hvis valgmulighederne her ikke imødekommer dine ønsker, så ring til ReklameTryk på telefon 97 14 14 55 eller skriv en mail på tilbud@reklametryk.dk og lad os give dig et særskilt tilbud.

​BESTILLINGSPROCESSEN

Bestillingsprocessen består af 5 trin:

Forsendelse – Kundeinfo – Ordreinfo – Leveringsadresse – Godkend. Når du har valgt dine specifikationer og klikket på “Bestil” knappen, kommer du til første trin:

Forsendelse – Vælg hvor hurtigt, du vil have din ordre leveret. Den valgte leveringstid gælder fra vi har verificeret din bestilling til vi sender den færdige tryksag af sted.​

 • Tjek derefter, at dine specifikationer er korrekte
 • Klik på “Næste”​

Kundeinfo – indtast dit firmas CVR nr.

 • Eksisterende kunde: Hvis dit firma har handlet hos os før, vil systemet automatisk hente informationerne ind i felterne og bede dig indtaste brugernavn og adgangskode til webshoppen.
 • Eksisterende kunde, men ny kontaktperson: Hvis det ikke er dig og din e-mail, der bliver hentet automatisk ind i felterne, skal du manuelt ændre de pågældende oplysninger, for at kunne fortsætte din bestilling
 • Helt ny kunde: Indtast de pågældende informationer i felterne og fortsæt bestillingen. Du vil modtage en e-mail med brugernavn og password, som du skal bruge til eventuelle senere bestillinger i webshoppen, så husk at gemme dit brugernavn og adgangskode.
 • Klik på “Næste”
 • Ordreinfo – her kan du indtaste særlige oplysninger vedr. din ordre, som f.eks. rekvisitions nr. el.lign.
 • Klik på “Næste”

Leveringsadresse – her kan du oplyse, hvis du vil have din ordre leveret til en anden adresse end faktureringsadressen. Du kan også oplyse, hvis du skal have leveret til flere adresser, hvor mange stk. til hver adresse, der skal leveres.

 • Klik på “Næste”​

Godkend – Før du endeligt klikker på “Godkend bestilling”, skal du gøre flg.:

 • Dobbelt tjekke, at alle de oplysninger, du har givet os, er korrekte
 • Uploade din trykfil
 • Læse og godkende vores Salgs- & Leveringsbetingelser
 • Klik derefter “Godkend bestilling”

Herefter modtager du en ordrebekræftelse i din mailboks.

Betaling

Betaling foregår ved, at vi sender en faktura sammen med de færdige tryksager