Visitkort

Visitkort – Afspejler de, hvem du er?​

Dit visitkort fortæller modtageren meget om, hvem du er. Er det et professionelt indtryk du efterlader, når dine kunder og forretningsforbindelser modtager et visitkort fra dig? Det er et særdeles vigtigt redskab, når du skal repræsentere dig selv eller dit firma.

Visitkort der giver øjeblikkelig blikfang

Hos ReklameTryk hjælper vi dig gerne med både opsætning, design og tryk af visitkort, så du kan fremstå som den professionelle og kompetente person, du er.

Det er vigtigt, at dit kort får et design, der har en god sammenhæng mellem dig og dine eksisterende og potentielle kunder, som du giver dit visitkort til. Det er med til at give dem et indtryk af dig og dit firma. Derfor går vi meget op i, at sikre os, at du får den bedst mulige kvalitet og design.

Er du klar til at bestille dine nye kort?

Hvis du selv har helt styr på opsætning, kan du gå direkte til vores webshop, og finde prisen på produktion af dine visitkort. Se f.eks. prisen ved forskellige oplag, 1 eller flere farver eller andre specifikationer. Ønsker du, at de skal have et særligt eksklusivt udtryk, anbefaler vi mat kachering, som kan tilvælges under bestilling.

Vælg de specifikationer, du ønsker og upload din trykfil direkte i webshoppen, når du afgiver din bestilling.

Eksklusive visitkort

Du har også mulighed for at bestille eksklusive visitkort, hvor du kan få folietryk, præg eller andre typer af smarte efterbehandlinger. Ønskes dette bedes du sende din forespørgsel til tilbud@reklametryk.dk.​

Klik herunder for at bestille billige tryksager og få hurtig levering på ReklameTryk Webshop.

Vil du vide mere?

Vil du gerne vide, hvordan du ellers kan efterlade et godt indtryk hos eksisterende og potentielle kunder med smarte tiltag på messen eller i din butik? Så kan du læse mere om det på Messestand Design eller Butiksindretning og se hvad dine muligheder er for det.

Se også disse produkter