Trykkeri

ReklameTryk er et fullservice grafisk hus.

Meget mere end et Trykkeri​

ReklameTryk er et fullservice trykkeri og grafisk hus med offset tryk, bogtrykkeri, digital tryk, storformat print afdeling og bogbinderi under samme tag.

Vi har også vores egen in​house prepress afdeling med en række dygtige grafikere ansat. De kan hjælpe med opsætning af diverse tryksager og klargøring af filer til tryk.

​Denne konstellation er med til at sikre den bedste kvalitet til absolut konkurrencedygtige priser og korte leveringstider – både på tryksager fra trykkeriet og fra storformat print afdelingen.

Vores trykkeri tilbyder et hav af muligheder

Fra vores trykkeri kan vi levere alt fra visitkort, postkort og løsblade til magasiner og bøger med alverdens kreative efterbehandlinger. Der er et hav af muligheder indenfor papirvalg, formater, farver, lak og andre typer af efterbehandlinger, og vi rådgiver gerne, hvis du får brug for hjælp.

I vores storformat print afdeling er det kun fantasien, der sætter grænser. Her kan vi printe på stort set alle typer af materialer og i store og skæve formater.

Find inspiration

Læs mere i vores Idébank for at få inspiration til din kommende tryksag. Hos ReklameTryk har du utallige muligheder. Kontakt os på tlf 97 14 14 55 eller på mail tilbud@reklametryk.dk, hvis du har spørgsmål til en tryksag.

Besøg også vores webshop her.