Profil og produktion

Læs mere om firmaet.

ReklameTryk – et rigtigt virksomhedseventyr på heden

​Direktør Richard Lodahl startede i 1987 virksomheden Kuverttryk i et beskedent kælderlokale i Herning, men flyttede siden på landet, hvor et nedlagt landbrug i første omgang lagde bygninger til

Vokseværk og navne ændring

Ideerne, ambitionerne og opgaverne voksede, og i 1995 ændrede virksomheden navn til ReklameTryk, for at kunne favne de mange nye opgaver.

Siden er der blevet udbygget, ekspanderet og investeret i en sådan grad, at Reklametryk har udviklet sig til en moderne, højteknologisk virksomhed med trykkeri, prepress, bogbinderi og storformat printafdeling under samme tag og 40 ansatte, der kan løse stort set alle grafiske opgaver.

Hærget af brand

​I 2010 blev virksomheden hærget af en voldsom brand, og kontorbygningerne måtte efterfølgende genopbygges fra grunden. I dag fremstår bygningerne derfor fuldstændig nyrenoverede, tidløse og topmoderne og virksomheden har lagt trykkeri branchens til tider lidt støvede image bag sig.

Investering i helt ny teknologi

​I 2014 tog ReklameTryk et vigtigt skridt og udskiftede den eksisterende arkoffset trykmaskine med en helt nyudviklet trykmaskine med H-UV teknologi fra den højteknologiske japanske producent Komori. Den nye H-UV teknologi tørrer farven med ultraviolet lys, så farven er tør i det øjeblik den rammer papiret. Sammen med en række andre fordele gjorde den nye teknologi det muligt, at reducere produktionstiderne væsentligt på offset tryksager.

Lancering af ny webshop

​Året efter lancerede ReklameTryk ny webshop. Webshoppen gav kunderne mulighed for at bestille en lang række tryksager i standardformater til stærkt reducerede priser. Kunden indtaster selv alle specifikationer, laver selv alle beregninger og uploader til sidst trykfilen til jobbet direkte i webshoppen. Derved sparer de en masse penge, men får samme høje trykkvalitet og leveringssikkerhed, som hvis de havde bestilt hos en af ReklameTryks grafisk konsulenter.

Webshoppen er blevet godt modtaget og har haft 2-cifrede vækstrater siden lanceringen.

Fokus på udvikling

2017 blev et intenst og begivenhedsrigt år for ReklameTryk. Med fokus på udvikling og en målsætning om at kunne løse flere opgaver inhouse, og dermed fastholde strategien om at levere den bedste kvalitet i rette tid til kunderne, blev der foretaget massive investeringer i nye maskiner.

Det resulterede bl.a. i en helt ny boggade til limbinding af bøger, kataloger og magasiner, 2 nye digitale printere til print opgaver i små oplag, en maskine til folietryk, præg og udstansning, en anden maskine til udstansning af større og kraftigere emner, en opklæber til f.eks. display materiale, en rulleskærer og meget mere.

De mange nye maskiner gav travlhed på alle fronter. – Så travlt, at markeringen af virksomhedens 30 års jubilæum d. 1. nov. 2017 måtte udskydes på ubestemt tid.

Vores medarbejdere

Salg

Hos ReklameTryk beskæftiger vi os med rådgivning og grafiske løsninger – Til tiden og til den rigtige pris. Det kræver, at der er styr på alle detaljer som tilbud, priser, resultater og omkostninger.

Allerede ved din første henvendelse til ReklameTryk, møder du folk i den anden ende af telefonen, som ved, hvad du taler om.​​

Her sidder økonomifolk, grafiske konsulenter og ordreberegnere, som altid er klar til at rådgive dig om dit næste projekt og de sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med svar på dine spørgsmål.​​

Prepress