Salgsmapper

​Utallige muligheder med salgsmapper

Har du vigtige dokumenter eller tilbud med flere bilag, som skal præsenteres for en kunde eller forretningsforbindelse, så er det altid en god ide at præsentere materialet på en ordentlig måde. Det kan du gøre ved at designe dine egne salgsmapper med tryk.

Find det rette format til dine behov

Vores salgsmapper og omslagsmapper kan laves i flere forskellige formater, så de passer lige netop til dit behov og det antal sider, som mappen skal kunne indeholde.

Salgsmapperne kan du bestille direkte i ReklameTryks webshop, hvor du kan vælge mellem seks forskellige stanseforme.
Nogle har 5 mm ryg og dermed plads til mange papirer, andre har visitkortholder i enten sideflap eller bundflap. Der er desuden forskellige lukkemekanismer på de forskellige stanseforme.

Bestilling af salgsmapper med tryk

Når du skal lave trykfiler til en salgsmappe, som du bestiller gennem ReklameTryks webshop, er det vigtigt, at du har downloadet og brugt en af vores stanseforme. Der er en nem vejledning i webshoppen.

En salgsmappe laves som standard på 300 grams Silk. Silk er en bestrøget papirkvalitet med en silkeagtig overflade, som er særligt velegnet til 4-farvet billedtryk.
Der er også mulighed for at vælge flere forskellige overfladebehandlinger, som forstærker tryksagen og giver en flot finish.

Klik på den grønne knap for at bestille billige salgsmapper med logo på ReklameTryk Webshop.
Ønsker du andre produkter end salgsmapper, kan du se vores udvalg og muligheder for tryksager her.