POS materiale (Point of Sale)

​I vores Idébank lancerer vi løbende en række kundecases på POS materiale.

Vil du se billeder af vores arbejde med POS materiale?

POS materiale (Point of Sale) fremmer salget i butikken

Undersøgelser* viser, at 85% af købsbeslutningerne bliver truffet, når kunden står i butikken. Det er derfor en god investering at fokusere på indretningen af butikken og udvikle effektivt POS materiale. Det kan være eksempelvis butiksskilte, displays og emballage.

​I vores Idébank lancerer vi løbende en række kundecases på POS materiale, der viser, hvad vi kan lave med vores maskinpark. Vi udfordrer konstant os selv med nye grafiske opgaver.

Følg med der og se, hvad vi kan gøre for dig og dine kunder.

* Jesper Clement, Professor ved CBS med speciale i forbrugeradfærd

I ReklameTryks Webshop kan du beregne priser på de mere standardiserede typer af POS materiale, som skilte, roll up, ellipser, vinduesfolie, bannere mm. Du kan se vores store udvalg af Pos Materiale her: ReklameTryk Webshop.

Ved andre forespørgsler som f.eks. display materiale eller lidt mere atypiske materialevalg til skilte kan du altid ringe til ReklameTryk på telefon 97 14 14 55. eller sende os en mail på tilbud@reklametryk.dk

Kundens oplevelse i din butik har stor betydning for om du kan få salg

Derfor er det utrolig vigtigt, at din indretning af butik er unik og skiller sig ud.

​Trænger din butik til en ansigtsløftning? Så er der masser af muligheder hos ReklameTryk. Der kan laves instore print-materiale som storformat print, skilte, bannere og vinduesfolie. Hvis der skal være særlig fokus på enkelte produkter udvikler vi det rette POS materiale.

Hos ReklameTryk har vi mange års erfaring med butiksindretning. Vi har hjulpet en række butikker med at lave unikke løsninger, som storformat print på gamle laminat bordplader, glatte døre, lofter, konturskårede standees og lign. Andre butikker havde brug for nye facadeskilte eller folieprint til butiksvinduerne.

Hos os er det afgørende, at vi designer en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. For at dette skal være muligt, udarbejdes designet altid i tæt samarbejde med den pågældende butik. Derudover ved vi, at førstehåndsindtrykket er så vigtigt, at vi sørger for, at hjælpe dig med at designe noget, der er noget helt særligt. Derfor vil dit brand altid udstråle høj kvalitet, når udsmykningen af butikken er afsluttet.

Uanset om du skal åbne en ny butik, eller din butik har behov for nye elementer, så står vores grafiske konsulenter altid klar til at hjælpe dig. Vi finder den helt rigtige løsning til indretning af butik efter dit behov.

Du kan ringe til os på 97 14 14 55, og få en snak om, hvad vi kan gøre for din butik.