Tryksager

Vi leverer alle slags tryksager

Hos Reklametryk er den gamle talemåde “kun fantasien sætter grænser” så sandt, som det er sagt. Vi kan levere alt i tryksager fra visitkort, kuverter, klistermærker, wallstickers, løsblade og brochurer til magasiner og bøger og meget mere. Både i små og store oplag, alverdens formater og med lak, præg og kreative efterbehandlinger.

Kreative tryksager

Læg blot dine idèer og tanker om kommende tryksager i vores hænder. Det er vores arbejde at omsætte dine idéer til kreative udformninger, som lever helt op til dine forventninger. Du kommer med dine ønsker og tanker, og vi kommer med den gode løsning til lige netop dit tryk. Vores medarbejderes rutine og erfaring gør, at vi hurtigt finder frem til den helt rigtige løsning for dig som kunde – og det er selvfølgelig også altid til den helt rigtige pris.

Kontakt os og få et skarpt tilbud

Har du en forespørgsel, eller har du brug for et godt tilbud på en konkret tryksag? – Så klik her: Send Forespørgsel! Eller ring på tlf. 97 14 14 55.

Du kan også besøge vores webshop her. På webshoppen har du mulighed for at lave en bestilling på tryk nemt og hurtigt. Her finder du en lang række sager i standardformater til knivskarpe priser. Du laver selv tastearbejdet, alle beregninger samt uploader trykfilerne. Derfor sparer du også en masse penge, samtidig med, at du er sikret den samme høje trykkvalitet og leveringssikkerhed, som når du bestiller hos en af vores grafiske konsulenter. Hvis du foretrækker at bestille hos en konsulent, som kan tilbyde rådgiving og vejledning, så kontakt os her.

Kun fantasien sætter grænser for dine tryksager