Butiksindretning

​Trænger din butik til en ansigtsløftning, så er der masser af muligheder hos ReklameTryk.

Kundens oplevelse i din butik har stor betydning for om du kan få salg

Derfor er det utrolig vigtigt, at din indretning af butik er unik og skiller sig ud.

​Trænger din butik til en ansigtsløftning, så er der masser af muligheder hos ReklameTryk. Der kan laves instore print-materiale som storformat print, skilte, bannere og vinduesfolie eller POS-materiale, hvis der skal være særlig fokus på enkelte produkter.

Hos ReklameTryk har vi mange års erfaring med butiksindretning. Vi har hjulpet en række butikker med at lave unikke løsninger, som storformat print på gamle laminat bordplader, glatte døre, lofter, konturskårede standees og lign. Andre butikker havde brug for nye facadeskilte eller folieprint til butiksvinduerne.

Hos os er det afgørende, at vi designer en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. For at dette skal være muligt, udarbejdes designet altid i tæt samarbejde med den pågældende butik. Derudover ved vi, at førstehåndsindtrykket er så vigtigt, at vi sørger for, at hjælpe dig med at designe noget, der er noget helt særligt. Derfor vil dit brand altid udstråle høj kvalitet, når udsmykningen af butikken er afsluttet.

Uanset om du skal åbne en ny butik, eller din butik har behov for nye elementer, så står vores grafiske konsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til indretning af butik efter dit behov.

Du kan ringe til os på 97 14 14 55, og få en snak om, hvad vi kan gøre for din butik.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Hvis du vil se, hvordan vi har været med til at hjælpe andre butikker, kan du se vores kundecases og finde yderligere inspiration herunder.

Se også disse produkter