Print på træ

Få flot print på træ – ReklameTryk arbejder med alle materiale

Nu er det også muligt, at få print på træ. Så hvis du ønsker at bringe et stykke natur ind på dit kontor eller butik, så kan vi indfri dit ønske. Hos os kan du uden problemer overføre billede og tekst til træpladen, når vi udfører tryk på træ.

Vi printer med UV-print direkte på træet og vi kan printe i formater på op til 3 x 2 meter​ i planmål og max 5 cm i højden. Vi kan printe på birkefiner, krydsfiner og OSB plader.

Print og tryk på træ i højeste kvalitet

Det giver en masse muligheder for at lave noget virkeligt ekstraordinært og opsigtsvækkende til f.eks. messestande eller butiksindretningen. Vores printer sikrer, at du får printet i højeste kvalitet så træets naturlige struktur og farve, kan ses igennem printet. Det betyder samtidig, at du får et helt nyt og unikt produkt hver eneste gang, da træets struktur aldrig er ens fra plade til plade.

Er det noget du ønsker, så kan du kontakte en af vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne for dette.

Høre mere om UV print på træ og anden tryk på træ

Vil du gerne vide, hvad vi ellers har lavet af smarte ting til messer? Så kan du læse mere om det på Messestand Design og se lade dig inspirere.

Besøg også vore webshop lige her. Det er både hurtigt og nemt at lave en bestilling, og der er penge at spare, hvis du klarer tastearbejdet selv. Kvalitet og leveringssikkerhed er naturligvis på samme høje niveau, som når du bestiller direkte hos vores konsulenter.

Kæmpe elefant på messestand

Afrikansk elefant printet på 19 mm birkefinér i en højde på 2,4 meter. Kunden var rejseselskabet Africa Tours, der skulle bruge elefanten på deres messestand på ‘Ferie for Alle’ messen i Herning.

Print på træ

Vil du se billeder af vores arbejde?