Bogbinderi

Bogbinderi og færdiggørelse – Prikken over i’et​

​I ReklameTryks top moderne inhouse bogbinderi kan vi både samle, lime, false, perforere, bukke, hæfte, skære og foliere.

ReklameTryk har konstant fokus på udvikling, og i de seneste år har vi foretaget massive investeringer i flere nye maskiner til vores bogbinderi for at styrke kapaciteten, optimere alle processer og sikre den bedste kvalitet og leveringssikkerhed.

Wohlenberg limbinder

Det har bl.a. resulteret i en helt ny Wohlenberg boggade med 16 stationer til limbinding af bøger og hæfter. Det betyder, at vi nu kan reducere produktionstiden væsentligt på denne type opgaver, som før blev lagt ud til underleverandører

Folieringsmaskine

En stigende efterspørgsel efter folieindpakning af tryksager, som et emballagebesparende alternativ til at pakke i kasser, har resulteret i, at ReklameTryk også har investeret i en ny maskine til dette formål.

Folieindpakningen kan laves i stød af f.eks. 1, 5 eller 10 stk. op til 20 cm i højden og sker i samme arbejdsgang som tryksagerne produceres. Det betyder, at vi nu også kan sikre super konkurrencedygtige priser og leveringstider på opgaver af denne type.

Kombinationen af prepress, trykkeri og bogbinderi i samme hus har vist sig effektiv med henblik på at sikre den bedste kvalitet til absolut konkurrencedygtige priser og korte leveringstider​

Færdiggørelse​

Efterbehandlingen er en vigtig del af totalløsningen, som kan give din tryksag iøjnefaldende effekter og et helt unikt udtryk. Reklametryk tilbyder en lang række specialbehandlinger som eksempelvis præg, udstansning, kachering, diverse folier og lakoverflader.

Brug f.eks. en partiel UV-lak til at fremhæve udvalgte områder (overskrift, logo eller billede) på en tryksag, så delene får glans eller fremstår mere tydeligt.

Præg kan også give en flot effekt på en tryksag og fremhæve udvalgte områder. Præg kan både være ophøjet eller nedfældet.

Folie

Vi har i 2017 investeret i en af markedets mest avancerede maskiner til folietryk, som kan imødekomme selv de mest kræsne kunders krav til raffineret og detaljeret folietryk evt. kombineret med ophøjet eller nedfældet præg.

​Schweizerbind

Schweizerbind er en lidt mere speciel type bogbinding. Et schweizerbind har den praktiske fordel, at den er nemmere at bladre i, fordi den ikke har fast omslagsryg, men løs ryg, hvor bogblokken i stedet er limet langs venstre kanten af indvendig omslagsbagside.

En garnhæftet Soft Cover bog med schweizerbind omslag kan leveres med synlig tråd i farver efter eget valg, som en udsøgt finish.

Schweizerbind kan også tilbydes som et flexbind, som er en limbundet og billigere produktion uden garnhæftet bogblok.

Et schweizerbind er dog generelt dyrere end et standard flexbind, fordi bl.a. håndteringen er mere kompleks

Udstansning af special opgaver

Vi kan også levere løsninger til udstansning af helt unikke special opgaver, som hidtil ikke har kunnet løses i Danmark til konkurrencedygtige priser. Det kan f.eks. være meget kraftige bogomslag med udstansning.

Kort sagt, så kan vi forvandle dine grafiske idéer til fuldendte og helt unikke løsninger

Ring til os på telefon 97 14 14 55 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dine tryksager.

Vil du se billeder af vores arbejde?