Print på akustikplader

Du kan få printet lige præcis det motiv du ønsker, og bruge det som dekoration på væggen.

Har du brug for lydisolering af væg eller loft i virksomheden?

Så kan det være en god idé, at få sat akustikplader op

Hos ReklameTryk kan vi hjælpe dig med, at få print på dine akustikplader. Vi kan tilbyde storformat print på pladerne, som giver et flot og professionelt design.

Der er mange muligheder i forhold til design. Du kan få printet lige præcis det motiv du ønsker, og bruge det som dekoration på væggen. Det handler bare om at være kreativ. Mangler du inspiration til design, kan du altid få råd hos en af vores grafiske konsulenter.

Ønsker du akustikplader med print, så kan du kontakte os på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne.

Print på Akustikplader til Cadesign Form A/S

Hos multimediebureauet Cadesign Form A/S i Århus havde man brug for lydisolering i et åbent kontorlandskab. Løsningen blev storformat print direkte på akustikplader.

Et motiv af bureauets medarbejdere blev printet på 5 stk. Ecofon akustikplader i formater på 60×270 cm på ReklameTryks UV-Inkjet printer. Pladerne blev efterfølgende samlet og monteret til én stor flade på bagvæggen på kontoret.

I vores print afdeling er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi kan lave. Vi kan printe på stort set alle materialer. Ønsker du også at få print på kork eller print på træ, så har du også mulighed for det på ReklameTryk