Byggepladsskilte​

Byggepladsskilte er ganske vist et lovkrav på byggepladsen, men det er faktisk også rigtig god markedsføring for din virksomhed. Mange mennesker er naturligt interesseret i, hvad der bliver bygget, og så er det da også interessant at vide, hvem der står bag projektet.

Det er SKAT, der stiller krav om, at der skal være synlige byggepladsskilte på alle byggepladser på privat grund (dvs. grunde ejet af privatpersoner, virksomheder eller selskaber).Der er også en række krav til hvilke informationer, der skal fremgå af de opstillede byggepladsskilte, hvordan de skal placeres på byggepladsen osv. Det kan du læse meget mere om på SKAT's hjemmeside her: SKATs regler for byggepladsskilte

ReklameTryk kan levere byggepladsskilte i høj kvalitet, i mange forskellige materialer og størrelser, og ikke mindst til en rigtig god pris.

Du kan også bestille byggepladsskilte i ReklameTryks webshop​, hvis du allerede har trykfilen klar. Her beregner du selv prisen på dit byggepladsskilt i det materiale og den størrelse, du ønsker, uploader trykfilen direkte i webshoppen og godkender, hvorefter skiltet bliver leveret på den anførte adresse i løbet af få dage. Det er super nemt.

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​