Brochure - Folder

Få trykt dine brochurer hos ReklameTryk. I ReklameTryks webshop kan du selv beregne priser og bestille med det samme.

Hvad er forskellen på en brochure, folder og et løsblad?

Løsblade er enkelt-sider, mens brochurer/foldere kan være 4 sidet, 3-fløjet eller 4-fløjet med forskellige false-typer.

En brochure bruges især til formidling af information om f.eks. en virksomhed eller dennes produkter/services (profilbrochurer), et vigtigt budskab, en begivenhed, beskrivelse af en turist attraktion el. lign.

Man kan vælge at omdele sin brochure eller folder som handouts, når man møder folk face-to-face på gaden, på messer eller lign., men der er også steder, hvor man kan få lov at placere sin brochure enten på disken i en butik eller i dertil opstillede brochure holdere.

Indhold og budskab i din brochure

Det er dog af afgørende betydning, når du udtænker dit layout og indhold til brochuren, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvad der skal få folk til at modtage, beholde og gemme lige præcis DIN brochure.

Hvilken viden er det, du vil berige verden med og hvorfor er den relevant for lige præcis dem, du giver din brochure til?

Du kan starte med at spørge dig selv, hvad der får dig til at beholde en brochure, som du har fået stukket i hånden?

  • lækkert layout
  • Super godt tilbud, evt. en rabatkode, som kan bruges i lang tid
  • Vigtig og brugbar information
  • Et aktuelt arrangement

Hold budskabet i din brochure simpelt og enkelt. Hvis du vil fortælle for meget, risikerer du et rodet budskab, som er svær at afkode for modtageren.

Det er også vigtigt, at din brochure i papirvalg og evt. specielle effekter understøtter dit budskab. En brochure med et grimt og ugennemtænkt layout har ikke mange overlevelses muligheder, men hvis du derimod har kælet for detaljerne og evt. valgt noget lækkert papir eller specielle effekter som præg, specialfarver, tryklak eller lign., så vil modtagerne lynhurtigt kunne fornemme, at der er tale om en seriøs budbringer. ​

​​

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print - Hollingholtvej 41​

7451 Sunds - Tlf.​ 97 14 14 55 - E-mail: tilbud@reklametryk.dk​​