Wallstickers​

Wallstickers kan være et rigtig godt supplement til indretning af dit kontor, butik eller messestanden. De er meget nemme at sætte op, og har en lang levetid. Derudover kræver det ikke en stor mængde tid, og du skal ikke bore huller i væggen. Wallstickers skal blot klistres på væggen.

Hvad vil du gerne have på væggen?

Det er meget populært, at vælge wallstickers med citater. Her kan du få lov til at udtrykke noget, der betyder noget for dig og dine medarbejdere, og noget du ønsker, der skal udstråle i din virksomhed. Derfor har du mulighed for at få et wallsticker, hvor du selv vælger citatet eller motivet, og hvilket format det skal være, for at få et mere personligt touch på dine vægge.

Specifikationer

Hos os kan du få mange forskellige former for wallstickers eller vægklistermærker. De kommer i forskellige varianter, og der er noget til enhver smag. På ReklameTryk Webshop har du mulighed for at bestille wallstickers i formater helt op til 1 x 30 meter og i mange forskellige ensfarvede folier. Vores wallstickers leveres med applikationstape, så de er klar til montering på glas/vindue eller væg både indendørs og udendørs.

Bestilling af Wallstickers

Du kan selv beregne prisen på din wallsticker i det ønskede format. Priserne er beregnet på online bestilling, og trykfilerne uploades direkte i webshoppen. Klik på den grønne knap for at bestille wallstickers på ReklameTryk Webshop.

Mangler du inspiration eller hjælp til wallstickers, kan du altid kontakte vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne.

Klik på den grønne knap for at bestille Wallstickers på ReklameTryk Webshop.

Hvis du mangler yderligere inspiration til udsmykning af din butik, kan du læse mere om det her - Butiksindretning.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​