Vinduesfolie - Få kunder ind i butikken

Skal du bruge vinduesfolie til udsmykning af store butiksruder, til oplysning om åbningstider, til afskærmning af vinduer med semitransparent vinduesfolie eller noget helt fjerde, så kan ReklameTryk helt sikkert hjælpe dig.

Vinduesfolie kan være en meget effektiv måde, at eksponere sig på. Det er vigtigt, at man vælger et design, der kan skille sig ud i gadebilledet. 

Det handler i bund og grund om, at give forbipasserende et unikt og iøjnefaldende design, der kan få dem ind i butikken. Derfor står vi altid til rådighed, hvis du mangler inspiration til design og grafisk opsætning af din vinduesfolie, som kan være iøjnefaldende nok til at få kunderne ind fra gaden.

Mange muligheder med folie til vinduer

I vores print afdeling kan vi producere mange typer af folie til vinduer - både til indendørs og udendørs brug. Vinduesfolie fås i mange forskellige kvaliteter, og det er derfor vigtigt, at du er afstemt med dit formål af folien. 

Er der tale om kortvarige kampagner, anbefaler vi Easydot foliet, som er utrolig let at montere og 100 % aftagelig igen. Er det derimod længerevarende kampagner, er der mulighed for at vælge materialer, der har en holdbarhed på 2, 5 eller 10 år.

Du kan også se eksempler på vinduesfolie, som vi har lavet til lokale butikker i Herning - heriblandt Lambæk Guld & Sølv, Luxo Living, Uhrskov Vinhandel, og Mr. Dohm & Jydepotten.

Bestilling af vinduesfolie

I ReklameTryks webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på produktion af vinduesfolie i en række standardformater, som giver en rigtig god pris. Hvis du allerede har trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller.​

Klik på den grønne knap for at bestille folie til vinduer i ReklameTryk Webshop.

​​LIGE NU - STORE RABATTER PÅ VINDUESFOLIE!

  • 20% rabat på udvalgte materialer.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​