Tryksager

Hos Reklametryk er den gamle talemåde "kun fantasien sætter grænser" så sandt, som det er sagt.

Vi kan levere alt i tryksager fra visitkort, kuverter, klistermærker, wallstickers, løsblade og brochurer til magasiner og bøger og meget mere. Både i små og store oplag, alverdens formater og med lak, præg og kreative efterbehandlinger. 

Læg blot dine idèer og tanker om kommende tryksager i vores hænder. Det er vores arbejde at omsætte dine idéer til kreative udformninger, som lever helt op til dine forventninger.

Vores medarbejderes rutine og erfaring gør, at vi hurtigt finder frem til den helt rigtige løsning for dig som kunde - til den helt rigtige pris.

Kontakt os
Har du en forespørgsel, eller har du brug for et godt tilbud på en konkret tryksag? - Så klik her: Send Forespørgsel! Eller ring på tlf. 97 14 14 55.

KUNDEREFERENCER

Se også hvad vi har lavet af tryksager mm. for vores kunder. Vi laver løbende nye case-stories, som du kan bruge som inspiration til din næste grafiske opgave.

Kommunikationsbureauet Marketsquare

​Kommunikationsbureauet har vundet en flot sølvmedalje ved International Corporate Media Award (nov. 2014), en international designpris, der uddeles i flere kategorier til det bedste grafiske design fra hele verden. Prisen blev vundet med en kampagne for den dansk-japanske restauratør og iværksætter Jens Rahbæk og hans nye koncept YATAI - et autentisk japansk gadekøkken. ReklameTryk har forestået produktionen af flere af de grafiske tryksager i kampagnen.

Umicore Building Products Scandinavia A/S

​For Umicore har vi trykt og monteret en indbundet boks til virksomhedens produktkataloger og vareprøver fra VMZINC, som udvikler og producerer tagsystemer, facadesystemer og tagrender i zink. 

Sebra Interiør
Sebra Interiør designer og producerer møbler, sengetøj og andre accessories til børneværelser. ​ReklameTryk har produceret og leveret firmaets produktkatalog og forhandler prisliste Spring-Summer 2015, som begge er trykt på ubestrøget papir. Kunden har valgt en matkachering på udvendig omslag af produkt-kataloget, som giver en eksklusiv soft-touch fornemmelse på omslaget.

Pej gruppen

For pej gruppen trykker vi bl.a. tidsskriftet TID & tendenser og succesudgivelsen Cross Channel. Pej gruppen er en af Skandinaviens største aktører indenfor trendforskning. Virksomheden udgiver en række brancheblade, tidsskrifter og bøger om trends og tendenser i livsstilsbrancherne, arrangerer foredrag og beskæftiger trendforskere, kulturforskere, designere, analytikere, journalister og undervisere m.fl.
​​

PILGRIM smykker  

PILGRIM er et dansk ejet smykkefirma med international klasse. Virksomhedens hjørnesten er High quality on-trend design og de lancerer 6 kollektioner om året i mere end 50 lande.

Universe of Hearts

For virksomheden Universe of Hearts har vi forestået produktionen af deres grafiske produkter. Universe of Hearts forhandler en række produkter, som udover smykker består af grafiske plakater med positive og livsbekræftende budskaber.

 

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​