Offset tryk - med H-UV teknologi​

I vores offset trykkeri trykker vi på en helt nyudviklet 8-farvet arkoffset tryk maskine fra den højteknologiske japanske producent Komori. 

Tryk maskinen er Komoris flagskib – en GL-840P med H-UV teknologi og alt tænkeligt udstyr. Maskinen trykker på formater op til 72x103 cm og 0,6 mm tykkelse og har en kapacitet på 15.000 tryk i timen.

Højteknologisk trykmaskine: H-UV teknologi

H-UV teknologien tørrer farven med ultraviolet lys, som gør, at farven er tør i samme sekund, som den rammer papiret, samtidig med at teknikken erstatter anvendelsen af sprøjtepulver i produktionen. Derved undgås afsmitning og man opnår et helt unikt og knivskarpt slutresultat, uanset om der er trykt på bestrøget eller ubestrøget papir, folier, pvc eller lign. 

Med H-UV teknologien er det heller ikke nødvendigt at bruge hverken vandlak eller beskyttelses lak, da arkene er tørre, når de kommer ud af tryk maskinen. Det betyder bl.a. at efterbehandlingen kan igangsættes straks og produktionstiden reduceres væsentligt.

A-APC teknologien gør det muligt at skifte 8 trykplader på 60 sek. Derudover er maskinen udstyret med en intern kvalitetskontrol, som fotograferer hvert eneste trykark 1485 gange på hver side, hvor den tjekker for fejl under produktionen. Maskinen indretter selv register og farver på begge sider af trykarket med et forbrug på under 30 makulatur ark. Maskinen kan derfor producere helt ned til 50 trykark og dermed sikre kortere produktionstid og samtidigt give et meget lavt forbrug af makulatur ark. Denne teknologi kommer til at sætte helt nye standarder inden for ark offset tryk i den grafiske branche.

Set ud fra et miljømæssigt perspektiv er der således flere væsentlige fordele ved GL-840P modellen. GL står for Green Line og ud over, at maskinen ikke længere gør brug af sprøjtepulver og beskyttelseslak, og besidder en række fuldautomatiske funktioner, som minimerer papirspildet mm, så udgør CO2 udledningen ved brug af H-UV teknologien kun 25% af, hvad der er tilfældet for traditionelle trykmaskiner. Dertil kommer, at selve tryk maskinen er fremstillet under de bedst tænkelige miljømæssige forhold ved brug af bl.a. sol- og vindenergi.

​​

​Alt dette betyder, at du kan få tryksager, som slår alle rekorder i kvalitet, farvegengivelse, leveringshastighed og miljøvenlig produktion på samme tid, - og naturligvis til Danmarks skarpeste priser.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​