ReklameTryk er et Svanemærket trykkeri

​Det officielle miljømærke i Danmark er det nordiske Svanemærke sammen med EU-blomsten. Produkter og tryksager mærket med Svanen opfylder en række skrappe miljøkrav og tager hensyn til din sundhed uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Certificering
​ReklameTryks produktion er godkendt af Miljømærkning Danmark til det nordiske Svanemærke. Dvs. produktionen opfylder en række skrappe krav til brug af miljørigtige trykfarver, lak og lim, maksimal tilladte mængde papirspild, hvordan vi skal håndtere affaldsprodukter, begrænset brug af miljø- og sundhedsskadelige kemikalier mm. Vi vil nemlig gerne levere tryksager, der er bedre for miljøet og bedre for dig.

Før et trykkeri kan blive godkendt til Svanemærket, skal virksomheden igennem en omfattende certificeringsproces. Her sikrer dokumentation og kontrol, at alle krav er opfyldt.

Klik her og se ReklameTryks licens til Svanemærket.

Gør en forskel!
​Når du vælger et Svanemærket trykkeri, så gør du derfor en forskel:

  • Du skåner natur og miljø
  • Du passer på dig selv og dine nærmeste
  • Du sparer på jordens ressourcer
  • Du viser omtanke for fremtidens klima

​Når du vælger at få din tryksag trykt hos ReklameTryk Herning er du berettiget til at skrive "svanemærket trykkeri" på den pågældende tryksag sammen med vores licensnr. Dog må du ikke bruge Svanemærkets logo.

Svanemærket tryksag

Ønsker du at gå skridtet videre og få selve tryksagen Svanemærket, så skal du blot vælge Svanemærket papir. I så tilfælde er din tryksag fuldt ud Svanemærket, og du må således også bruge svanemærkets logo. 

Læs mere her om brug af Svanemærket på tryksager: Miljømærkning Danmarks Guide.

- Eller ring til en af vores grafiske konsulenter på telefon 97 14 14 55 for at høre mere om svanemærkning af tryksager.

Du kan også læse mere om, hvad vi ellers gør af tiltag for miljø og bæredygtig produktion her: Miljømærkninger

​Læs mere om mærkeordningen her: Miljømærkning Danmark

​Vidste du at...?

  • 74 % af danskerne går op i, hvad de selv kan gøre for at passe på miljøet (YouGov okt 2016)​

  • 85 % af danskerne kender Svanemærket (YouGov jan 2017)

  • 59 % af dem, der kender Svanemærket, kigger efter mærket, når de handler ind. (YouGov okt 2016)
  • Du finder Svanemærket på en lang række produkter og serviceydelser – bl.a. vaskepulver, bagepapir, legetøj, møbler, solcreme, byggematerialer, boliger, hoteller, bilvaskehaller og selvfølgelig tryksager

Landsdækkende kampagne for Svanemærket

Miljømærkning Danmark kører en landsdækkende kampagne i uge 17-18 2017, for at øge opmærksomheden omkring miljømærkerne. Kampagnen kører med tema overskriften:

Dit valg i dag betyder alverden i morgen

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​