Skilte

SKAL DIN VIRKSOMHED VÆRE SYNLIG?

Skilte i store formater på facader, byggepladser eller lignende giver større synlighed omkring din virksomhed eller dit budskab.

ReklameTryk er et topprofessionelt skiltefirma, der kan levere skilte i stort set alle størrelser. Hos os kan du bestille byggepladsskilte, facadeskilte, reklameskilte og butiksskilte (a skilte). Der er skilte til udendørs såvel som til indendørs brug.

Få skilte der giver øjeblikkelig blikfang

Ved at bestille skilte hos os får du ikke blot flotte og professionelle skilte, der er af høj kvalitet. Du får også skilte, der vækker interesse og som kan sætte dit og din virksomheds præg i bybilledet. Uanset hvilke typer af skilte du ønsker, er vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. 

Det kan være, hvis du skal bruge store reklameskilte til facader, der viser, hvem du er eller hvilke produkter, der sælges. Eller hvis du skal bruge mindre skilte til f.eks. butikken, der kan gøre forbipasserende opmærksomme på tilbud. Uanset hvad så står vi klar til at lave skilte, der gør en positiv forskel for dig og din virksomhed.

Vi har bl.a. hjulpet EasyDay, Uhrskov Vinhandel, Mr. Dohm & Kebab House med diverse skilte til facader, butikken m.m.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig af muligheder for facadeskilte & reklameskilte, og regler for skiltning på byggepladser, kan du læse mere her:

Er du klar til at bestille dine skilte?

På ReklameTryk Webshop kan du hurtigt og nemt beregne prisen på produktion af diverse skilte i lige præcis det format, du ønsker. Du kan desuden beregne priserne ved forskellige typer af materialer afhængigt af, hvad skiltet skal bruges til. Vælg desuden mellem 3 forskellige leveringstider.

Har du allerede trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller. 

Hvis du er klar til at bestille skilte tryk, så klik på den grønne knap for at komme til ReklameTryk Webshop.

​​

LIGE NU - STORE RABATTER PÅ SKILTE!

  • ​20 % rabat på udvalgte materialer af skilte. Se efter gul pris på webshoppen.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​