​Det skal du vide inden du køber et banner

Hvor bruger man dem?

Bannere er velegnet til ophæng på stilladser, sportshaller, parkeringspladser, tankstationer, butikker, messer og på bygningsfacader, hegn eller mur.

Hvilket materiale skal man bruge?

Det bedste valg af materiale til bannere afhænger af størrelsen og placeringen af dit banner.

Messebanner: Den mest optimale løsning er stof banner (tricot). Det er brandhæmmende og kan benyttes både indendørs og udendørs. Derudover har tricot en rigtig flot billedgengivelse.

Stilladsbanner: Det giver god mening, at vælge materialet, Mesh, da det er et letvægts stofmateriale med små og næsten usynlige huller. Det gør det derfor utrolig holdbart mod vind og vejr.

Facadebanner: Presening (PVC) stofmateriale er ligeledes godt til udendørsbrug. Materialet er et meget kraftigt voksdug, og egner sig derfor godt til facadebannere. I modsætning til Mesh kan der ikke komme luft igennem, og stoffet er desuden ugennemsigtigt, hvilket betyder, at lyset vil blænde af på stoffet.

Hvordan fastgør man dem?

Afhængigt af hvor banneret er placereret, er der forskellige muligheder for dette.

Messebanner og Facadebanner: Banneret kan leveres med rundjern i top og bund til ophæng for hver 50 eller 100 cm efter eget valg.

Stilladsbanner: Mange vælger at få sat øjer på sit stilladsbanner. 

Hos ReklameTryk tilbyder vi at levere banneret med øjer for hver 50 eller 100 cm efter eget valg.

Ønsker du at bestille et banner, kan du lige nu få 20 procent rabat på alle vores bannere i ReklameTryk Webshop.

Har du flere spørgsmål til dit banner kan du kontakte ReklameTryk på 97 14 14 55, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Er du derimod klar til at bestille, kan du gøre det på ReklameTryk Webshop.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​