Roll Up banner​

Et roll up banner eller roll ups, som de også kaldes, er et fleksibelt system, der kan sættes op på meget kort tid, f.eks. til et møde, på en messestand, i en butik, restaurant, museer eller i lobbyen eller indgangspartiet til din virksomhed.

Med vores roll ups får du en nem og billig løsning til at synliggøre dit budskab og skabe opmærksomhed omkring dine produkter på messen eller udstillingen. 

Hjælp til design af din Roll Up?

Hos ReklameTryk kan vi kan hjælpe dig med design af din roll up, og give den et flot og professionelt look, så de bliver iøjnefaldende, når den vises frem til dine eksisterende og potentielle kunder. Vi kan printe lige præcis det, du ønsker, så du kan stå med et roll up banner, som du kan være tilfreds med. 

Stativ og bæretaske er med i prisen

Dit Roll Up system bliver leveret med sølvfarvet banner stativ i en smart bæretaske, som du let og hurtigt kan tage med på farten. Den kan nemt pakkes sammen efter brug. Banneret printes desuden på én side og printet er vandfast, farveægte og falmer ikke. Derudover kan du få dem i størrelserne:

  • 85 x 200 cm
  • 85 x 220​ cm

Klar til at bestille dit Roll Up banner til lav pris?

På ReklameTryk Webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på produktion af roll-up bannere. Har du allerede trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller.​

Så hvis du ønsker en fleksibel løsning til et roll up banner, kan du bestille din roll up på ReklameTryk Webshop ved at klikke på den grønne knap.

Vejledning til opsætning af dokument til Roll Up

Du kan download vores vejledning, og læse hvordan du skal sætte dit dokument korrekt op, når du laver filer til dit Roll Up banner. Klik her og download vejledningen som pdf.

Vil du gerne vide, hvordan du ellers kan skabe blikfang og opmærksomhed med smarte tiltag i forhold til indretning af din messestand eller butik? Så kan du læse mere om det på Messestand Design eller Butiksindretning og se hvad dine muligheder er for det.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​