Reklamemåtter i vinyl

Hos ReklameTryk kan du bestille reklamemåtter eller måtter med logo. Det er et rigtig godt virkemiddel, når du gerne vil fange kunders opmærksomhed med et af dine særlige budskaber.

Der er mange muligheder i forhold til design. Du kan få printet lige præcis det motiv​ du ønsker, og bruge det som dekoration på gulvet. Det handler bare om at være kreativ. Mangler du inspiration til design, kan du altid få råd hos en af vores grafiske konsulenter.

Hvor kan måtterne bruges?

Reklamemåtter er særlig velegnet i indgangspartiet i din butik, virksomhed, showroom eller på mere åbne vidder som i messegange, på udstillinger, i butikscentre m.m. og du kan dermed udnytte gulvet til at fremhæve dit budskab og skabe synlighed. 

Du kan også se eksempler på vinylmåtter med unik design, som vi har lavet til bl.a. to lokale butikker i Herning: Lambæk Guld & Sølv og Mr. Dohm & Jydepotten.

Materiale og formater

Logomåtter og reklamemåtter i vinyl kan printes i formater op til 198 x 300 cm. Materialet er slidstærkt med en lukket overflade og nem at vedligeholde. Du kan nemt tørre overfladen af med en fugtig klud, hvis den bliver beskidt.

Reklamemåtten har desuden latexskum på bagsiden, som sikrer at måtten ikke skrider på glatte underlag. Derudover kan logomåtten konturskæres i det format, som du ønsker.

Klar til at bestille reklamemåtter eller logomåtter?

Har du interesse i, at bestille logomåtter hos os, kan du bestille det på ReklameTryk Webshop ved at klikke på den grønne knap. Mangler du inspiration til design og opsætning kan du ringe på tlf. 97 14 14 55 og få hjælp af en af vores konsulenter.

LIGE NU - SPAR PENGE PÅ DINE VINYLMÅTTER!

  • 20 % rabat på bestillinger med 2 mm kampagne vinyl, som er egnet til kortere udstillinger/kampagner.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​