​Pyloner - Ellipser

Ellipser er smarte display systemer som fungerer som pyloner og reklamesøjler. Ellipser trykkes på kraftigt karton, og kan foldes og pakkes, så de fylder meget lidt under transport eller opbevaring.

Systemet er i udslået tilstand formet som en ellipse, og anvendes typisk som POS materiale i butikker, på messer, konferencer og lign. hvor et produkt eller salgsbudskab skal fremhæves. 

Pylonen giver et flot og professionelt førstehåndsindtryk hos forbipasserende. Derudover er de relativt mobile og kan placeres på steder, hvor end du ønsker.

​Bestilling af Pyloner - Ellipser på ReklameTryk Webshop

I ReklameTryks webshop kan du se priser på trykning af ellipsen, downloade skabelon til opsætning og bestille når du vil. Trykfilen uploades direkte i webshoppen ved afgivelse af bestilling.

Vær opmærksom på følgende

Det er vigtigt, at ellipse-skabelonen ikke skaleres eller på anden vis ændres, da det kan få alvorlige konsekvenser for det færdige resultat. Er du ikke rutineret grafiker, bør du derfor overlade opsætningen og fil genereringen af ellipse pyloner til fagfolk. Vi tilbyder også grafisk assistance, hvor vores dygtige grafiske konsulenter hjælper dig med lige præcis dine ønsker.

Hvis du er klar til at bestille dine pyloner - elllipser, så tryk på den grønne knap for at komme til ReklameTryk Webshop. Har du derimod andre formater i tankerne eller mangler inspiration til design, så ring til os på tlf. 97 14 14 55 eller send os en mail til tilbud@reklametryk.dk.

Ønsker du at vide mere om, hvad du ellers kan få med på messen? Så kan du blot klikke dig videre til Messestand Design og læse om, hvad dine muligheder er for det

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​