Postkort​

Postkort er i mange år blevet brugt til, at sende sine nærmeste en hilsen når man f.eks. er på ferie, men postkort kan også bruges som et markedsføringsværktøj.

Del dem ud til dine nuværende og potentielle kunder. Sørg for at postkortet har et unikt budskab, og ikke blot har til formål at sælge. Få smilet frem hos modtageren med dit budskab, så de også får lyst til at sende det videre til deres nærmeste. 

Du kan få tryk på dine postkort med præcis den tekst, motiv og design, du ønsker hos ReklameTryk.

Materialevalg:

Postkort er typisk i A6 format og oprindeligt et åbent brevkort i kraftigt karton med billede på én side og tekst eller plads til tekst på den anden.

Formatet bliver dog også flittigt brugt som reklame postkort. Det er nemt at distribuere pga. sin lille størrelse og giver god mulighed for at formidle enkle budskaber, som kunden kan få direkte i hånden eller opbevare i tasken.

Hos ReklameTryk trykker vi dem på 250 grams karton som standard, og typisk i A6 format. Men den kan sagtens trykkes i andre formater alt afhængig af ønsker og behov.

Bestilling af postkort tryk:

I vores webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på tryk af postkort med de specifikationer, du ønsker. Se f.eks. prisen ved forskellige oplag, forskellige formater, 1 eller flere farver osv.

Når du fundet frem til de rigtige specifikationer, kan du med det samme uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller.

Klik herunder for at bestille tryk af postkort.​

Ønsker du andre typer af efterbehandlinger på dit postkort som ikke findes på webshoppen eller har du brug for grafisk assistance til at designe dine postkort bedes du sende en forespørgsel til tilbud@reklametryk.dk.​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​