Vinderen af ReklameTryks Plakatkonkurrence 2016​

I dag fredag d. 11. november 2016 kl. præcis 10.00 kan vi med stor glæde udpege vinderen af ReklameTryks plakat konkurrence 2016, som blev Hallur Gullaksen med plakaten ’Denmark’, der overbevisende vandt med 173 stemmer.

Hallur Gullaksen har dermed vundet 100 stk. trykte eksemplarer af vinderplakaten og vi ønsker ham et RIGTIG HJERTELIG TILLYKKE med 1. pladsen.

2. pladsen

Også et stort tillykke til Marianne Heidemann Hansen som med sin plakat opnåede 113 stemmer og dermed fik en flot 2. plads.

TUSIND TAK

til alle deltagerne for de flotte bidrag i konkurrencen og også en kæmpe tak til alle jer, som så ivrigt har stemt på plakaterne.​​​​

Om vinderplakaten

​Kompositionen i Hallur Gullaksens plakat består at et Danmarks kort, gemt i grafikken, det danske flag i form og farver og Danmarks national fugl Knopsvanen.

Ideen til plakaten opstod efter at Hallur Gullaksen sad og savnede sit hjemland, Færøerne, og gik i gang med at lege med nogle billeder i Photoshop for at skabe noget, der kunne illustrere landet. Hans ønske var at inkorporere noget patriotisk med landets farver og et dyr, der på en eller anden måde repræsenterede landet (ikke nødvendigvis landets nationalfugl).

Plakaten for Færøerne blev en succes og Hallur Gullaksen fik således blod på tanden og skabte tilsvarende plakater for flere af de skandinaviske lande og dermed også for Danmark, som han nu har vundet ReklameTryks Plakatkonkurrence 2016 med.

Deltagere i ReklameTryks Plakat Konkurrence 2016​

Afstemningen foregik på Facebook fra mandag d. 31. oktober 2016 til fredag d. 11. november 2016 kl. 10.00.

"Prøv en flysimulator" indsendt af ​Claus Nørgaard​​

"Denmark" indsendt af ​Hallur Gullaksen​

"Modeltog" indsendt af ​Lars Christoffersen​

​Indsendt af Marianne Heidemann Hansen​

"Little things" indsendt af​ Martin Hemdrup

Indsendt af ​Merethe Alsted Wilholdt Kissow​

"Aktion Menneske i Herning" ​indsendt af Martin Thiemke​

"Let It Snow" indsendt af Susanne Abildgaard ​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​