Konkurrencen er slut - 2016 vinderen er fundet​

Konkurrencebetingelser

ReklameTryks Plakat Konkurrence 2016 på Facebook

VIND 100 stk. trykte PLAKATER af dit eget design!

HELT GRATIS! – Værdi 1609,- kr. (inkl. forsendelse)

​Er du grafiker/kunstner/fotograf eller på anden vis kreativ inden for plakat design, så er denne konkurrence måske noget for dig?

Plakaterne trykkes på papirkvaliteten 170 g Silk i 4+0 farver (dvs. tryk på én side) i et af flg. formater: A1, A2, B1, B2, B3 efter eget valg. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller til andre typer af tryksager.

Plakaterne kan bruges til julegaver til kunder, forretningsforbindelser, venner og familie eller man kan sælge dem eller give dem væk (evt. som give aways på egen hjemmeside, blog eller facebook side som tak for stemmerne og/eller til promovering af egen virksomhed).

Markedsføring af konkurrencen

Konkurrencen vil blive markedsført på bl.a. Facebook, i ReklameTryks nyhedsmail, på ReklameTryk.dk og på ReklameTryk-Webshop.dk

Facebook ansvarsfraskrivelse (disclaimer):

Denne konkurrence er hverken associeret med, sponsoreret, støttet eller administreret af Facebook. Alle henvendelser i forbindelse med konkurrencen rettes til ReklameTryk.

Sådan deltager du i konkurrencen på facebook:

Lav/design/indsend en plakat som jpg/png fil i et af de nævnte formater på mail til kbs@reklametryk.dk senest søndag d. 30-10-2016. Husk at skrive, hvordan du gerne vil kontaktes, hvis du vinder. Du vil modtage en bekræftelse på mail på indsendelsen af din plakat, og din mail adresse vil IKKE blive brugt til nogen former for markedsføring i øvrigt fra ReklameTryk, ud over denne direkte kontakt i forbindelse med konkurrencen.

HUSK: Du skal selv have rettighederne til det materiale/billede, du indsender til konkurrencen.

Afstemning

Konkurrencen med de deltagende plakater offentliggøres og igangsættes på ReklameTryks facebook side:

https://www.facebook.com/reklametrykd. 31-10-2016, hvorefter der kan stemmes på plakaterne. Det er OK at bruge dit eget netværk til at opnå flere stemmer/likes.

Vinderen udtrækkes fredag d. 11-11-2016 kl. 10.00.

Det plakat layout, der har fået flest stemmer/likes på dette tidspunkt, vinder 100 stk. gratis tryk af den pågældende vinder plakat.

Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres desuden med navn, firma og evt. link til firma eller blog (hvis dette ønskes) på ReklameTryks Facebook profil, i ReklameTryks nyhedsmail og på ReklameTryk.dk.

Leveringstiden aftales nærmere efter konkurrencens ophør.

Se tidligere Plakat Konkurrencer her:

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​