Visitkort Guide: Præsenter dig professionelt

Hvad er et visitkort?

Et visitkort er et vigtigt redskab, når du skal præsentere dig selv og dit firma på en professionel måde. Det er et lille kort, som er på størrelse med et kreditkort, og kan bruges til at skabe relationer med potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Når du skal lave dit eget visitkort, er der nogle væsentlige ting, som du skal huske at få med på kortet for at få det mest optimale ud af det. Det er vigtigt, at der ingen stavefejl står på kortet! Derfor skal du huske at læse korrektur, og sørg altid for at dit visitkort er opdateret.

Desuden skal visitkortet afspejle virksomhedens identitet med hensyn til farver, logo m.m., så det ikke forvirrer kunderne.

Hvad skal et visitkort indeholde?

De vigtigste elementer fremgår nedenstående.

Dine kontaktoplysninger

  • Navn
  • Titel
  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Evt. et professionelt billede af dig selv

Dit firma

  • Firmanavn
  • Logo
  • Hjemmeside
  • Adresse

Hvad kan din virksomhed tilbyde?

Det kan måske være svært ud fra dit logo, at se hvad din virksomhed arbejder med. Derfor kan det være en god idé at fortælle det i stikordsform. Det kan f.eks. være hvilke ydelser, som din virksomhed tilbyder.

Du skal dog være opmærksom på med ikke at overdrive med tekst og benyt kun de mest nødvendige informationer på kortet, da det ellers kan blive for tungt. Et visitkort skal være nemt, enkelt og hurtigt at læse.

Sørg for at farverne hænger sammen, evt. med dit logo, men undgå stadig alt for mange farver, ved at farvelægge nogle dele i mere neutrale farver, for at undgå forvirring hos modtageren af visitkortet.

Valg af papir

For at gøre dit visitkort mere unikt, kan det være en fordel at kæle lidt ekstra for deltaljerne. Vælg noget kvalitetspapir som afspejler din virksomheds identitet, og derved giver en positiv helhedsfornemmelse af din virksomhed, når modtageren holder visitkortet.

Hvor er størrelsen på et standard visitkort?

Visitkort størrelse er typisk ca. 5,5 x 8,5 cm. En god huskeregel er, at visitkortet skal have ca. samme størrelse som dit kreditkort. Derved kan man nemt og hurtig placere visitkortet i sin kortholder eller pung, og øger dermed sandsynligheden for, at dine mulige kunder ikke smider kortet væk.  

Er du klar til at bestille dine visitkort, kan du gøre det på ReklameTryk Webshop lige her: Bestil Visitkort.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​