Skal din virksomhed på messe?​

​Du har sikkert gjort dig mange overvejelser omkring, hvordan opbygning og design af din messestand skal se ud. Der er utrolig mange muligheder forbundet med messedeltagelse, og der er mange elementer, som du skal tage højde for.

Vigtigheden af opbygningen af din messestand

Det første som messedeltagere lægger mærke til, er standens udseende og design, og netop derfor har dette stor betydning for førstehåndsindtrykket af din virksomhed. 

Derudover vil det være på sin plads, at sørge for at skabe interessante oplevelser for de besøgende ved din stand. På denne måde vil du med stor sandsynlighed være iøjnefaldende hos de besøgende messedeltagere, så de efterfølgende vil huske dig og din virksomhed. 

Ved opbygning af en messestand er det derfor yderst vigtig, at du har gennemtænkt en plan for, hvordan standen skal opbygges. Ingenting må overlades til tilfældighederne.

Hvilke materialer og messeudstyr skal medbringes?

Kvaliteten af det materiale som medbringes på messestanden er altafgørende. Man ser ofte, at personalet er optaget af kunder. Derfor skal du sikre at potentielle kunder, skal have mulighed for, at tage noget med sig hjem fra messestanden, som kan være den eneste kontakt de får med virksomheden.

​Derfor skal alt materiale på en messestand være lettilgængeligt eller synligt for kunderne. Det kan være alt lige fra roll ups, brochure, prøver, visitkort eller gimmicks, som alt sammen helst skal være i tråd med din virksomheds grafiske identitet. 

Messestanden skal med andre ord matche din virksomheds DNA og værdier. At designe en messestand kan være utrolig tidskrævende og udfordrende, så hvis du ikke har den store erfaring inden for design, kan det være svært at få realiseret sin ønskede messestand.

ReklameTryk har bl.a. i samarbejde med Hübsch udarbejdet en løsning til deres messegulv. Løsningen blev et større antal pusplespilsbrikker i træ, som blev skåret i østen krydsfinér. Hübsch logo blev desuden udfræset på de enkelte brikker, som du kan se her: Hübsch messegulv

Hvorfor skal du vælge ReklameTryk?

Hos ReklameTryk er vi eksperter inden for dette område. Vi hjælper store såvel som små virksomheder, der ønsker, at skabe succes på messer uanset brancher. 

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds identitet og produktsortiment, og udarbejder derfra et forslag til din profil. Når din profil og budskaber er udarbejdet, får vi dem implementeret på alle de tryksager, som du ønsker at medbringe på messen.

Får din messestand det rigtige udtryk, vil dit udbytte blive forbedret, og du vil højst sandsynligvis komme tættere på det mål, som du har sat dig for din messedeltagelse.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​