Sådan kan du bruge dit roll up banner effektivt​

Et roll up banner er et fleksibelt banner system, som er nem at håndtere og leveres komplet med banner stativ og pakket i en smart bæretaske. Systemet kan sættes op og tages ned igen på meget kort tid, hvilket gør det særlig anvendeligt, når man er ude i ”marken” med sit budskab.

Det kan f.eks. være, hvis du står i et indkøbscenter og gerne vil markedsføre en event eller begivenhed, en produktlancering eller et godt tilbud, så er roll up banneret med et rent og enkelt reklametryk et rigtig godt redskab. Forbipasserende vil hurtigt og nemt danne sig et indtryk af, hvad din henvendelse drejer sig om, og vurdere, om det er relevant for dem, før du etablerer kontakten. 

Hvis du allerede står i dialog med en potentiel kunde, så vil øvrige forbipasserende stadig kunne få indsigt i dit budskab, selv om du er optaget.

Er du butiksejer i et indkøbscenter kan du bruge roll up bannere til at markedsføre fast tilbagevendende kampagner. Bannerne er hurtige og nemme at stille op uden for butikkens indgang for at tiltrække kunderne.

Hvis du er engageret i en idrætsforening eller lign. og står overfor at skulle markedsføre en nært forestående sports begivenhed, så er roll up banneret også effektiv, da det kan sættes op i foreningens lokaler eller i idrætshallen, hvor der kommer mange mennesker forbi.

På messer og udstillinger er roll up banneret også effektivt til både at udsmykke standen og at markedsføre dit budskab mens du evt. taler med andre kunder.

Endelig kan roll ups, som de også kaldes, bruges som info standere på konferencer, i hotel lobbyer el. lign. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af effektive roll up bannere med reklametryk.

​Ønsker du at bestille et roll up banner, kan du lige nu få op til 40 procent rabat på ReklameTryk Webshop.

Hos ReklameTryk leverer vi roll up bannere med bæretaske og stativ, som er inkl. i prisen.

Har du yderligere spørgsmål til din roll up kan du kontakte ReklameTryk på 97 14 14 55, hvor vi står klar til at hjælpe dig.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​