Året der gik 2017​

2017 har været et intenst og begivenhedsrigt år for ReklameTryk.

Med fokus på udvikling har vi foretaget massive investeringer i nye maskiner, således at vi kan løse langt flere opgaver inhouse – i bedre kvalitet og med kortere leveringstider.

Kluge

Først den nye ’Kluge’ maskine, som kan levere forædling i verdensklasse. Uanset om det er udstansning, præg eller folietryk, så er detaljeringsgraden så unik og præcis, at vi kan imødekomme selv de mest kræsne kunders krav.

Ny Wohlenberg boggade

Senere på året blev der foretaget en stor investering i en helt ny Wohlenberg boggade med 16 stationer til limbinding af softcover bøger, kataloger og magasiner. Limbinding havde indtil da været ekstern produktion, men som led i en strategi om at optimere alle processer i forhold til at kunne levere den absolut bedste kvalitet i rette tid til vores kunder, blev bogbinderiet altså udvidet med ny bog gade.

2 nye digitalprintere

Kort tid efter implementeringen af den nye boggade, blev der indkøbt ikke mindre end 2 sprit nye Konica Minolta digitalprintere. Investeringen skulle imødekomme en stigende efterspørgsel efter digitale printopgaver i små oplag, som vi hidtil heller ikke havde kunnet håndtere inhouse.

​​

Diverse andre nye maskiner

Investering i en Digel udstansningsmaskine til udstansning af større emner i et format op til 128x78 cm. Denne tilføjelse gør, at vi f.eks. kan udstanse i et omslag på færdige hardcover bøger mm.

Endvidere gav den nye stansemaskine mulighed for, at vi nu inhouse selv kan lave eks. borddisplays, hvorfor det også gav rigtig god mening at investere i en Lamina opklæber, så vi nu også selv kan opklæbe trykte ark på pap for derefter at udstanse dem – igen to processer som tidligere lå eksternt.

Printafdelingen blev i årets løb beriget med en ny rulleskærer og i slutningen af året blev det også til en investering i en mindre maskine til at lave Wire-O.

30 års jubilæum i stilhed

Alle de nye maskiner gav travlhed på alle fronter. – Så travlt, at der ikke kunne findes tid til at fejre virksomhedens 30 års jubilæum den 1. november, men vi tager revanche på et senere tidspunkt.

2017 har på alle måder været et godt og begivenhedsrigt år, hvor vi i slutningen af året stiftede kendskab til en ny og positiv udfordring – knap kapacitet på trykmaskinen! Dette på trods af at vi kørte 24-7. Dette tager vi som en skulderklap og møder udfordringen med oprejst pande og optimisme for 2018.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet i 2017 og ønske alle vore kunder, forretningsforbindelser og venner af huset en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​