Moderne trykkeri med grøn profil​

Du kan sagtens være miljøbevidst, når du køber tryksager. ReklameTryk er godkendt af flere nationale og internationale miljømærkeordninger, bl.a. FSC® og Svanemærket.

Det betyder, at ReklameTryk lever op til en række skrappe krav om bl.a. minimering af affaldsmængden, brug af bæredygtigt papir, vegetabilske trykfarver, vandbaseret sæbeholdigt fremkaldervæske og meget andet.

Derudover kører produktionen delvis på solceller, ligesom virksomheden er ClimateCalc certificeret og således kan beregne klimabelastningen helt ned på den enkelte tryksags niveau. Dermed kan vi rådgive kunderne om valg af papir eller andre tiltag, som kan reducere tryksagens CO2 udledning.

ReklameTryk er også tiltrådt det grafiske CSR-kodeks, som omhandler en række retningslinjer omkring social ansvarlighed for fremstilling af grafiske produkter og serviceydelser.

Endelig er ReklameTryks 2 websites ReklameTryk.dk og ReklameTryk-Webshop.dk samt Reklametryks facebook side alle CO2 neutraliserede gennem ordninger, hvor man bidrager til en række CO2 reducererende projekter andre steder i verden, for derved at kompensere for den CO2 udledning, som vi ikke kan undgå, at vores websites genererer.

Disse forhold gør det muligt for dig at være miljøbevidst, når du køber tryksager.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​