OLE LYNGGAARD COPENHAGEN​

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN er et af Skandinaviens mest luksuriøse mærker inden for smykkekunst, og smykkeproducentens skarpe fokus på perfektionisme, høj kvalitet, nyskabende design og poetiske budskaber har tryllebundet kvalitetsbevidste kvinder verden over siden 1963.​

​Den familie ejede virksomhed er kendt for at skabe en gennemført sammenhæng i alle dele af deres kommunikations univers. Senest har de skabt et mesterværk af en brandbog med titlen: 'ATELIER - a Room of One's Own'. Bogen indledes med Lynggaard familiens stamtræ, familiefotos og livshistorie krydret med poetiske citater og historiefortællinger sammen med præsentationen af OLE LYNGGAARD COPENHAGENs unikke kollektion af eksklusive smykker.

Både design, tekst, papirvalg og grafisk finish er valgt med omhu og gennemtænkt helt ned i de mindste detaljer. Der er valgt eksklusivt special papir, og bogen er garnhæftet med åben ryg for at give en fornemmelse af godt håndværk. Der er yderligere kælet for detaljerne med præg på omslaget og guldfolie tryk på logo og bandarole samt på tekster og illustrationer flere steder i bogen.

ReklameTryk har stået for tryk og grafisk finish, og det er ingen hemmelighed, at vi deler den faglige stolthed over det færdige resultat.

 

Hos ReklameTryk kan du bestille bøger i dit helt eget design. Mangler du hjælp til opsætning eller design, så kan du kontakte vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55. Er du klar til at bestille unikke bøger, kan du se mere her: Bøger.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​