​Notesblokke med tryk

Få trykt notesblokke med logo, slogan eller andet tryk. Brug dem på møder, kurser, events eller giv dem til kunder og forretningsforbindelser. 

Det er super god markedsføring, når papirer fra notesblokke med dit firmanavn på cirkulerer rundt blandt medarbejdere i andre virksomheder. De vil huske dit logo hver gang de hiver blokkene frem, og du vil derfor ubevidst gøre reklame for din virksomhed. 

​​

Mange muligheder med notesblokke med tryk

Hos ReklameTryk tilbyder utallige muligheder for at få dine blokke til at være unikke, så de kan skabe ekstraordinær opmærksomhed. Vores notesblokke kan produceres i flere forskellige formater, typer og farver. Derudover har du mulighed for at vælge, at få lavet huller i dine notesblokke, så arkene kan sættes ind i et ringbind.

​På ReklameTryk Webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på notesblokke med tryk med de specifikationer, du ønsker. Se f.eks. prisen ved forskellige oplag og omfang, papirtyper mm. Vi har bl.a. notesblokke i følgende formater: A2, A3, A4, A5, A6 & A7.

​​

Når du har fundet frem til de rigtige specifikationer, kan du med det samme uploade din færdige trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller. Det er super nemt!

Er du klar til at bestille billige blokke med tryk, skal du blot klikke på den grønne knap for at komme til ReklameTryk Webshop.

Vi har også masser af andre muligheder for tryk. Skal du derfor bruge andet end blokke, kan du se vores muligheder her - Tryksager.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​