Messestand - Få maksimal eksponering til messen

På messer kan det være en udfordring, at vinde kampen om potentielle kunders synlighed. Derfor er messestandens udseende et vigtigt element. Hos ReklameTryk leverer vi professionelle løsninger, der giver dig de rette forudsætninger for at skabe og designe produkter, der giver blikfang og opmærksomhed på messen.

Vi tilbyder utallige muligheder af messestande

I vores storformat print afdeling kan vi printe store formater, der kan bruges til messevægge og andre elementer til udsmykning af messestanden. Se f.eks. et messegulv vi har lavet for interiør virksomheden Hübsch. Derudover kan du også få print på træ, der giver et helt særdeles unikt resultat.

Vi kan desuden printe på en lang række materiale typer. Vi har f.eks. printet motiver til messevægge på krydsfinér- og OSB plader, hvor træstrukturen er synlig gennem printet. 

Ser man bort fra selve messestanden, så har du også mulighed for at samle alt dit andet messeudstyr og materiale hos ReklameTryk. Det gælder alt fra brochurer, priskataloger, løsblade/flyers, visitkort til roll ups, skilte m.m

Kontakt en af vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne, hvis du mangler inspiration til design af din messestand eller for at høre prisen på de forskellige muligheder af messestande.

Hvis du vil se, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder, kan du se vores kundecases og finde yderligere inspiration til messestande herunder.

​​

Kundecases på design af messestande og messevægge:

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​