Tryk af løsblade - flyers

Hvordan defineres løsblade eller flyers? Der kan ofte herske forvirring omkring, hvad forskellen er på løsblade og f.eks. foldere og brochurer mm.

Løsblade og flyers defineres som enkelte sider eller ark uden fals. Siderne kan være i forskellige formater, og der kan være tryk på både for- og/eller bagside, men der kan ikke være flere sider end for- og bagside, og løsblade og flyers kan ikke være foldet.

Løsblade og flyers bruges ofte til uddeling, hvis man har et enkelt budskab, der skal distribueres til både nuværende og potentielle kunder. Hvis du stadig sender fakturaer med posten til dine kunder, er det oplagt at vedlægge en flyer med et aktuelt budskab. 

Eller hvis du har en butik eller webshop, så er det super billig markedsføring at sende en flyer med dine varer ud af butikken.

Kunden kender dig i forvejen og er derfor mere modtagelig for dit budskab eller tilbud.

Regler for uddeling af løsblade og flyers

Hvis du overvejer at dele flyers ud på p-pladser og anbringe dem i folks vinduesviskere, er der flere ting, du lige skal være opmærksom på. For det første skal du have lov af P-pladsens ejer til at omdele dine flyers. 

Derudover skal du være forberedt på, at du skal rydde op fra p-pladsen, når bilerne er kørt. Der vil være stort spild ved denne metode, og den vil nok være mest effektiv, hvis der er tale om et konkret og aktuelt tilbud i lokal miljøet.

Tips til effektiv markedsføring

Hvis du gerne vil måle effekten af dine flyers kan du integrere en kupon eller en kildekode/rabatkode, som folk skal oplyse for at kunne benytte sig af et konkret tilbud. Det er vigtigt, at dit design skiller sig ud og udviser høj kvalitet, så kunden gøre brug af koden. ​

LIGE NU - BILLIGE FLYERS & LØSBLADE PÅ WEBSHOPPEN!​

  • 50 % rabat på løsblade med 130 g, 170 g & 350 g silk papir.
  • 30 % rabat på løsblade med 90 g offset papir.
  • 20 % rabat på løsblade med 300 g silk papir.

Ønsker du at se, hvad vi ellers kan tilbyde, kan du se vores udvalg af Tryksager her.​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​