Kantineassistent søges snarest til vikariat

​Dato: 5. december 2016

- STILLINGEN ER BESAT -

Til vores kantine søger vi en midlertidig afløser. Du skal helst være klar til at tiltræde omgående og vikariatet løber frem til 1. februar 2017 – med mulighed for forlængelse.

Vi er 35 ansatte i virksomheden, som er vant til at blive forkælet med nybagte boller og god sund frokost.

Personlige kvalifikationer

Som person skal du være omhyggelig, ansvarsbevidst, positiv og serviceminded. Du får kontakt med både kunder og leverandører og skal kunne håndtere anretninger i forbindelse med møder i huset. Du kommer selv til at stå for planlægning og indkøb.

Jobbet er på 37 timer i ugen. Du skal have kørekort og hygiejnecertifikat.

Tiltrædelse snarest

Send din ansøgning med CV snarest på mail til Pia Norup på pn@reklametryk.dk 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Norup på tlf. 97 14 14 55​

Om ReklameTryk

ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformat print & skilte afd. under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.​

ReklameTryk producerer og udgiver også Magasinet X-Klusiv - Et high-end by magasin, der udkommer 4 gange om året i Viborg og Herning.

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 35 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​