​Social Media og Digital Content medarbejder

Dato: 7. maj 2018​

- STILLINGEN ER BESAT -

​ReklameTryk søger en online mediekoordinator, som kan styrke vores tilstedeværelse på de sociale medier og vores digitale platform.

Jobbet

Vi søger en medarbejder, der kan øge kendskabet til vores virksomhed og vores webshop ved hjælp af bl.a. SEO og Google Adwords. Du får ansvaret for markedsføringen af vores online platform og vil skulle samarbejde med vores eksterne systemudvikler.

Du kommer til at arbejde selvstændigt med at udbygge og styre firmaets social media profiler og skabe digitalt indhold målrettet forskellige segmenter i vores marked. Derudover bliver du ansvarlig for at udvikle, drive og følge op på kampagner og nyhedsmails.

Kvalifikationer

Du skal være struktureret, systematisk og analytisk og god til at arbejde selvstændigt. Som person er du vedholdende og god til at kommunikere. At forfatte tekster falder naturligt for dig. Du har et indgående kendskab til Analytics, Adwords, SEO, linkbuilding, Mailchimp og wordpress.

Er du god til billedredigering i Photoshop og har du kendskab til andre grafiske programmer som Illustrator, InDesign og videoredigering er det en fordel, ligesom erfaring med HTML kodning kombineret med et stærkt kommercielt mindset vil være et plus.

Tiltrædelse snarest

Send din ansøgning med CV snarest på mail til Pia Norup på pn@reklametryk.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Norup på tlf. 97 14 14 55​

ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformat print og skilteafdeling under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​