Skiltetekniker/printoperatør søges​

​26-10-2018

- STILLINGEN ER BESAT -

ReklameTryk har fuld fart på og søger derfor en ny medarbejder til vores uv-printafdeling, der består af både skilteafdeling og storformatprint.

Jobbet

Du er uddannet skiltetekniker, grafisk tekniker eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har erfaring med at arbejde med folier, storformatprint og montage.

Du vil komme til at arbejde med de nyeste maskiner på markedet i en spændende afdeling, der er i hastig udvikling. Du har flair for IT, er lærenem, omhyggelig, struktureret og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder en spændende udviklende stilling i en vækst-virksomhed, hvor der er fart på, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Virksomheden har konstant fokus på udvikling og har

igennem de seneste år lavet massive investeringer i at blive markedsledende på kvalitet og fleksibilitet.

Tiltrædelse snarest

Send din ansøgning med CV snarest på mail til Richard Lodahl på rl@reklametryk.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Richard Lodahl på tlf. 97 14 14 55

​ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformatprint og skilte afdeling under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser..

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​