​Kontorelev med speciale i administration søges

28-06-2019​

- STILLINGEN ER BESAT -

Har du lyst til en kontoruddannelse i en grafisk virksomhed, hvor kreativitet går hånd i hånd med planlægning og hvor humøret og tempoet er højt.

Du er frisk, selvstændig og udadvendt og ikke bange for at tage ansvar. Du vil få en god og bred uddannelse, der vil give dig gode og eftertragtede personlige og faglige kompetencer.​

Du vil komme til at arbejde i et travlt, men uformelt miljø, med mange forskellige arbejdsopgaver og i et team af kolleger, som alle står klar til at hjælpe dig.

Har du lyst til at blive vores nye kontorelev, så send en ansøgning til​ pn@reklametryk.dk

ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformatprint og skilte afdeling under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring​​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​