Forside / Kontakt os / Ledige stillinger / Kontorassistent søges​

​Kontorassistent søges

​​​09-01-2019

- STILLINGEN ER BESAT -

Vi har travlt og søger en blæksprutte til hurtigst mulig tiltrædelse.

Du er frisk, servicerende og udadvendt og ikke bange for at have mange bolde i luften. Dine arbejdsopgaver spænder vidt fra telefonbetjening til ordrebehandling, arkivering, fragtadvisering og diverse ad hoc opgaver.

Du har gode it færdigheder, en smilende telefonstemme, er omhyggelig og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til C5.

​Vi tilbyder et alsidigt job i en virksomhed, hvor tingene går stærkt og der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil blive en del af et velfungerende team på 7 medarbejdere.

Arbejdstiden er på 30 timer i ugen fordelt på alle ugens hverdage.

​​

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så send en ansøgning til pn@reklametryk.dk eller kontakt Pia Norup på tlf. 97 14 14 55 for nærmere information om jobbet. Samtaler foretages løbende.

ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformatprint og skilte afdeling under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring​​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​