​Print operatør-/grafisk tekniker elev

Dato: 1. december 2017​

- STILLINGEN ER BESAT -

ReklameTryk har fuld fart på og søger derfor en print operatør-/ grafisk tekniker elev til vores printafdeling, der består af både digitalprint, skilteafdeling og storformatprint.

Om stillingen

Du vil komme til at arbejde med de nyeste maskiner på markedet i en spændende afdeling, der er i hastig udvikling. Måske har du påbegyndt eller afsluttet grafisk tekniker grundforløbet eller også er du interesseret i en mesterlæreplads. 

Du har flair for IT, er lærenem, omhyggelig, struktureret og trives i et travlt miljø, hvor ikke to dage er ens.

Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. 

Virksomheden har konstant fokus på udvikling og har igennem de seneste år lavet massive investeringer i at blive markedsledende på kvalitet og fleksibilitet.

Tiltrædelse snarest

Send din ansøgning med CV snarest på mail til Pia Norup på pn@reklametryk.dk 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Norup på tlf. 97 14 14 55

​​

​ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformat print & skilte afd. under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds.

Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring.​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​