Grafiker søges​

Dato: 23-09-2016​

- STILLINGEN ER BESAT -

Er du uddannet grafiker og har du flere års erfaring indenfor branchen, så er du måske vores nye kollega?

Din arbejdsplads bliver i vores grafiske hus i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds, og du bliver en del af et velfungerende, engageret og kreativt team.

Jobbet kræver

At du er en dygtig tekniker og fortrolig med hele Adobe pakken, ligesom det er en fordel, at du har erfaring med udskydning i f.eks. AGFA eller FUJI workflows.

Du kommer til at arbejde med alle typer af opgaver fra tegnebord til færdig tryksag, og der vil også være mulighed for kreative opgaver. Derudover vil der være opgavetyper som udskydning af job, preflight, klargøring af materiale mm. til storformat print og offset tryk.

Personlige kvalifikationer

Du er selvkørende og kan bevare overblikket i travle perioder. Du er fleksibel og har en positiv indstilling til de daglige opgaver, selv om der til tider kan være korte deadlines.Tiltrædelse snarest.

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt – samtaler foretages løbende.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Norup på tlf. 97 14 14 55 eller sende din ansøgning med CV til pn@reklametryk.dk.

Om ReklameTryk

ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformat print & skilte afd. under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser.​​​

ReklameTryk producerer og udgiver også Magasinet X-Klusiv - Et high-end by magasin, der udkommer 4 gange om året i Viborg og Herning.​

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 35 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring.​​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​