Deltids chauffør søges​

Dato: 12. november 2018​

- STILLINGEN ER BESAT -

Vi mangler en midlertidig afløser for vores chauffør. Ugentlig ca. 15-20 timer.

Jobbet vil være i første omgang være til og med december 2018, men med mulighed for forlængelse.

Jobbet

Der er fuld fart på hos ReklameTryk, og ikke to dage er ens. Du vil skulle stå for levering af varer i nærområdet og for de hasteopgaver, vi ikke har nået at sende med vanlig distributør. Der kan være dage med lange ture og dage, hvor der ikke er så meget at lave. Derfor kræver jobbet at du er meget fleksibel med dine timer.

Du har erfaring med vareudkørsel, er omstillingsparat og serviceminded. Jobbet kræver B kørekort.

Vi tilbyder en spændende stilling i en virksomhed, hvor der er fart på, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Virksomheden har konstant fokus på udvikling og har igennem de seneste år lavet massive investeringer i at blive markedsledende på kvalitet og fleksibilitet.

Tiltrædelse snarest

Send din ansøgning med CV snarest på mail til Pia Norup på pn@reklametryk.dk

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Pia Norup på tlf. 97 14 14 55

​ReklameTryk Herning er et fullservice grafisk hus med prepress, højteknologisk trykkeri, bogbinderi samt storformatprint og skilte afdeling under samme tag.

ReklameTryk ejer og driver desuden ReklameTryk-Webshop.dk, som tilbyder en lang række tryksager i standardformater til attraktive priser..​

Virksomheden har eksisteret siden 1987 og tæller i dag ca. 40 ansatte og er en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedsforsikring​​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​