LEDIGE STILLINGER

ReklameTryk søger medarbejder til pakning og forsendelse

Du bliver en del af et velfungerende team i vores forsendelsesafdeling og vil primært komme til at stå for pakning af forsendelser ud af huset. I perioder er der meget travlt og du skal være i stand til at holde mange bolde i luften, og være omhyggelig med dit arbejde, ligesom du også skal være klar til at hjælpe til i andre afdelinger.

Du kan arbejde selvstændigt og har måske tidligere arbejdet i den grafiske branche som bogbinder eller trykker. Du trives med en uformel omgangstone og kan godt lide at have travlt. Har du truckcertifikat vil det være en fordel.

​​

Tiltrædelse snarest

Hvis du har lyst til at blive vores nye kollega, så send en ansøgning på pn@reklametryk.dk eller kontakt Pia Norup på tlf. 97 14 14 55 for nærmere information om jobbet.

Om ReklameTryk

ReklameTryk er et full-service grafisk hus, hvor vi leverer alt, fra idé til færdig tryksag. Vi er 40 ansatte med en spændende arbejdsplads beliggende i grønne omgivelser mellem Herning og Sunds. Vi har en velfungerende kantine, pensionsordning og sundhedssikring.

Persondatapolitik for behandling af ansøgninger:

Før du sender din ansøgning, bør du læse: ReklameTryks persondatapolitik – for behandling af ansøgninger

​​​

Uopfordret ansøgning

Hvis du er interesseret i at arbejde hos ReklameTryk, men ikke kan se et stillingsopslag, som matcher din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Skriv lidt om dig selv, og hvorfor du søger job hos ReklameTryk.

Kontakt Pia Norup eller send din ansøgning med CV til: pn@reklametryk.dk​. Skriv "Uopfordret ansøgning" i emnefeltet.​

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​