Kataloger og bøger med flexlimet ryg​

Bøger med flexlimet ryg kendes også som paperback bøger, ligesom kataloger og magasiner oftest indbindes med flexlimet ryg.

Antallet af sider starter ved 48 sider og kan derfra øges med det ønskede antal sider, som dog skal være deleligt med 4 for optimal produktion.

Der kan laves særskilte omslag på bøger med flexlimet ryg, hvor omslaget er i anden papirkvalitet og med andre specifikationer end resten af indholdet. F.eks. kan omslaget til en bog, et magasin eller et katalog laves med en flap på enten den ene eller begge sider på omslaget. Det kaldes 3-fløjet eller 4 fløjet omslag.

Der kan også laves forskellige typer af finish på omslaget til bøger og kataloger, som giver ekstra holdbarhed eller en flot finish, f.eks. med tryklak, præg eller lignende.

Mulighederne er mange, og i vores webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på produktion af bøger med de specifikationer, du ønsker. Se f.eks. prisen ved forskellige oplag, papirkvaliteter, forskellige typer af omslag og efterbehandling mm.

Har du allerede trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller. - Nemt og bekvemt.

Klik her og kom direkte til ReklameTryk Webshop

​​

ReklameTryk Herning - Trykkeri & Print Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​