Kataloger, Bøger & Magasiner

Skal du have tryk af katalog, bøger eller magasiner, står vi til rådighed for at hjælpe dig. Hvis du skal præsentere dine produkter eller tilbud, brande din virksomhed, eller af andre årsager vil have tryk af bog, katalog, eller magasin, er du i sikre hænder hos ReklameTryk. 

Vi har stor erfaring inden for bogtrykkeri, og du får derfor trykningen i høj kvalitet.

Se eksempler på eksklusiv bogtryk og design, som vi har lavet til Svane Køkkenet og Ole Lynggaard Copenhagen

Opsætning og design

Hos ReklameTryk får du bøger, kataloger og magasiner med flexlimet ryg, som også kendes som paperback bøger. 

Antallet af sider starter ved 48 sider og kan derfra øges med det ønskede antal sider, som dog skal være deleligt med 4 for optimal produktion.

Der kan laves særskilte omslag på bøger med flexlimet ryg, hvor omslaget er i anden papirkvalitet og med andre specifikationer end resten af indholdet. F.eks. kan omslaget til en bog, et magasin eller et katalog laves med en flap på enten den ene eller begge sider på omslaget. Det kaldes 3-fløjet eller 4 fløjet omslag.

Finish

Der kan også laves forskellige typer af finish på omslaget til bøger og kataloger, som giver ekstra holdbarhed eller en flot finish, f.eks. med tryklak, præg eller lignende.

Er du klar til at bestille?

Mulighederne er mange, og vi hjælper gerne med, at designe og opsætte trykmaterialet efter dine behov, hvis det ønskes. På ReklameTryk Webshop kan du hurtigt og nemt finde prisen på produktion af bøger med de specifikationer, du ønsker. 

Se f.eks. prisen ved forskellige oplag, papirkvaliteter, forskellige typer af omslag og efterbehandling mm

Har du allerede trykfilen klar, kan du gennemføre din bestilling med det samme og uploade din trykfil direkte i webshoppen, når du bestiller. - Nemt og bekvemt.

​Klik her og kom direkte til ReklameTryk Webshop for at bestille tryk af katalog, bog eller magasin.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​