Årskalender 2021 - flere varianter​

Giv dine bedste kunder og forretningsforbindelser en 2021 årskalender, hvor dit virksomhedsnavn og logo er trykt på.

En årskalender kan bruges næsten dagligt året rundt, og hver gang vil dine kunder se dit firmalogo. Det er rigtig god markedsføring med masser af eksponering i din egen nøje udvalgte målgruppe.

Flere typer af kalendere

Du kan vælge mellem en bordkalender, vægkalender eller en kalender på dit skrivebordsunderlag, alt efter hvad der passer bedst til dig. 

Fælles for de tre kalendere er, at de kan bestilles i forskellige formater, unikke farver og med det design og tryk, du selv vælger. Hos ReklameTryk hjælper vi gerne med den grafiske opsætning og design af din firmakalender.

Det er vigtigt, at dit design skiller sig ud, da dine kunder og samarbejdspartnere skal have lyst til, at have kalenderen stående fremme i et helt år.

På ReklameTryk Webshop kan du bestille mellem følgende kalendere:

Bestilling af dit firmakalender på ReklameTryk Webshop

​I webshoppen kan du se priser på de forskellige kalender typer og du kan se, hvilke formater, du kan lave din kalender i. Når du har den færdige trykfil klar, kan du bestille den pågældende kalender i webshoppen og uploade din trykfil direkte ved bestilling. Klik på den grønne knap for at bestille kalendere nu.

Hvis du ikke finder de ønskede formater i webshoppen, kan du altid ringe til ReklameTryk på tlf. 97 14 14 55, så vi kan give dig et individuelt tilbud på din opgave.

Ønsker du andre produkter end kalender, kan du se vores udvalg og muligheder for Tryksager her.

LIGE NU - SPAR PENGE PÅ DINE 2021 KALENDERE!

  • 20 % rabat på bordkalendere med 350 g silk papir.
  • 30 % rabat på vægkalendere med 350 g silk papir.
  • 30 % rabat på skrivebords kalender med 80 g & 90 g offset papir​

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​