Print på træ​

Hos ReklameTryk kan vi printe på næsten alle typer af materiale. Nu er det også muligt, at få print på træ. Det kan være, hvis du skal overføre tekst til træplade eller overføre billede til træ, så sørger vi for at indfri dit ønske.

Vi printer med UV-print direkte på træet og vi kan printe i formater på op til 3 x 2 meter​ i planmål og max 5 cm i højden. Det giver en masse muligheder for at lave noget virkeligt ekstraordinært og opsigtsvækkende til f.eks. messestande eller butiksindretningen. Vores printer sikrer, at du får printet i højeste kvalitet så træets naturlige struktur og farve, kan ses igennem printet.

Kæmpe elefant på messestand

Afrikansk elefant printet på 19 mm birkefinér i en højde på 2,4 meter. Kunden var rejseselskabet Africa Tours, der skulle bruge elefanten på deres messestand på 'Ferie for Alle' messen i Herning.

Kontakt en af vores grafiske konsulenter på tlf. 97 14 14 55 og få en snak om mulighederne, hvis du ønsker print på træ.

Vil du gerne vide, hvad vi ellers har lavet af smarte ting til messen? Så kan du læse mere om det på Messestand Design og se hvad dine muligheder er for det.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​