Display løsning til Transport Teknik​

Denne case er en super spændende opgave, hvor ReklameTryk har været med fra idéfase til færdigt produkt.

Transport-Teknik i Kolding, der er specialiserede i belysnings-systemer til transport industrien, havde brug for en display løsning til deres Ermax OEM Lighting-program. 

Opgaven bestod i at udvikle en løsning, som kunne præsentere belysningssystemerne i de butikker, hvorfra de bliver solgt. Derudover skulle det være muligt, at forbinde lamperne og aktivere deres forskellige funktioner i display’et.​

Det færdige resultat blev 2 forskellige typer af træmoduler bygget af 19 mm mdf plader, som er industrilakeret og printet i 4+0 farver og efterfølgende samlet. 

Der er udfræset huller til montage på forsiden, så der kan føres ledninger indvendigt i modulet. Bagsiden lukkes af med en låge, som gør det nemt at nå ind til teknikken.

En stabil, holdbar og fuldstændig skræddersyet løsning til det behov, Transport-Teknik stod med. En løsning som også kan bruges på messer og i udstillingslokaler.​

Hvis du mangler inspiration til opbygning og design af din messestand eller se andre kundecases, så klik her: Messestand Design.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​