Superwood A/S

For Superwood A/S i Hampen har ReklameTryk produceret elementer til deres messestand på Byggerimessen i Fredericia.

Elementerne omfattede storformat print på lærred med flere forskellige motiver, som er monteret op på rammer. Derudover et MESH banner til messetandens bagvæg, som efterfølgende skal bruges som facadebanner på virksomhedens adresse i Hampen. 

På vores helt nye Annapurna storformat rulle printer, hvor vi kan printe (næsten) uendelige længder, har vi desuden fremstillet et 12 meter langt banner i mesh samt flere højformat bannere i 5,7 meters højde til udendørs brug.

​Superwood A/S har udviklet og patenteret en teknologi til gennemimprægnering af træ uden brug af tungmetaller og opløsningsmidler. Virksomheden anvender nordisk gran fra bæredygtig skovbrug og slutproduktet bruges til facade beklædning, terrassebrædder mm. Et bæredygtigt og miljøvenligt alternativ til trykimprægneret træ.

​​

Ønsker du yderligere inspiration til opbygning og design af din messestand eller se andre kundecases, så tryk her: Messestand Design.

Vi kan også hjælpe dig med din opgave. Hvis det er noget du ønsker, så kan du altid kontakte én af vores konsulenter på telefon 97 14 14 55 for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​