Universe of Hearts​

Det er altid dejligt med glade og tilfredse kunder, og vi sætter utrolig stor pris på de tilbagemeldinger, vi får, når vi har leveret en opgave.

Her er det fra virksomheden Universe of Hearts, som vi har ydet grafisk rådgivning til og forestået produktionen af virksomhedens grafiske produkter, bl.a.​:

  • Plakater - 50x70 cm - 3 varianter
  • Løsblade - A4 - 6 varianter
  • Postkort - A6
  • Flipovers - A5 format - 2 varianter
  • Smykkefolder - 4-fløjet folder - 12x12 cm
  • Brochure - 16 siddet hæfte - 3 varianter​

Alle elementer er trykt i ark offset for at opnå den bedste kvalitet. Derudover har folder, brochurer og flipover fået en matkachering efterfølgende for et lækkert og eksklusivt udtryk.

Vores oplevelse af samarbejdet med ReklameTryk

Af: Tina Bach - Grundlægger og partner i Universe of Hearts

Universe of Hearts er en nyetableret virksomhed, hvor hovedparten af virksomhedens sortiment udover smykker består af grafiske plakater med positive og livsbekræftende budskaber.

ReklameTryk har været en afgørende samarbejdspartner i den helt tidlige fase af ideudviklingen. Vi har oplevet en super kompetent rådgivning og vejledning og en service ud over det sædvanlige. Det har betydet rigtig meget for os som nystartet virksomhed, at vi har kunnet trække på ReklameTryks grafiske konsulent, Karsten Gregersens ekspertise og erfaring. Karstens rådgivning og overblik mht. elementer, som vi ikke selv kunne have forudset, har været afgørende for os og har skabt tryghed i processen.

At resultatet i form af vores produkter så samtidig har vist sig at overgå vores forventninger, både hvad angår kvalitet og udtryk, er jo bare fantastisk. Vi kunne ikke være mere tilfredse. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Karsten, og vi vender løbende tilbage."

De bedste hilsener

​Tina - Universe of Hearts

ReklameTryk Herning Hollingholtvej 41 ​ 7451 Sunds

 Tlf.​ 97 14 14 55 E-mail: tilbud@reklametryk.dk CVR: 11491804​​